ON AIR

Är ni i behov av professionell produktion av er digitala konferens, Kick-Off eller ert veckomöte? Trött på hemmamiljön när ni har möten via Teams och Zoom?

Erbjudande:
Just nu får du 25% rabatt på ditt nästa digitala event hos Lumafabriken. Gäller fram till 31 mars 2022. Uppge koden RABATT25 vid bokning.

I samarbete med Cyberkick Studios tar vi nu nästa steg i digitaliseringen av våra mötes- och konferenserbjudanden. Efterfrågan på digitala event har aldrig varit så stor. Därför är vi på Eatery nu glada att kunna erbjuda dig professionella livesändningar från några av Stockholm vackraste miljöer. Livestreama ditt event från hjärtat av Stockholm. Här finns allt ni behöver för att skapa ert kommande digitala möte eller event. Studion är flexibel och skapad för det moderna mötet, där kvalitet, interaktivitet och budskap står i fokus. Vi hjälper er att anpassa produktionen efter ert önskemål och behov, från den lilla produktionen till fullskaliga eventupplevelser.

Studiopaket:
• Producent som hjälper till med utformningen av sändningen
• 3-kameraproduktion, ljudpaket, ljuspaket och tekniker under sändning • Grafik som innehåller 1 öppningsvinjett med rörlig grafik av din logotyp samt 3 namnskyltar

Upplägg:
• Uppstartsmöte med vår producent för att planera ditt virtuella event.
• Plattformsoberoende vilket gör det möjligt att sända i valfritt medium , tex Teams, Google, Zoom etc.
• Efterproduktion. Material som ni kan använda efter eventet. Mer än en teknisk lösning, det digitala mötet är här för att stanna och den tekniska utvecklingen har gått extremt fort senaste året. Utmaningen är att lära sig att förstå i vilka situationer man ska välja det digitala mötet, ett hybridmöte eller ett rent fysiskt möte. Hos oss finns alla dessa möjligheter. Tillsammans med oss har du möjligheten att utforska, designa och träna på dina digitala möten inför din presentation. Lisa, vår presentationsexpert, hjälper dig att nå ut med ditt budskap genom skärmen. Detta kan ske genom såväl planeringen av presentationsupplägg och träning som med genrep på plats innan det är skarpt läge.