Konferens & Möten

Lumafabriken erbjuder mötesrum för såväl det lilla som stora mötet. Den gamla lampfabriken med sin historiska och funktionalistiska charm har renoverats för att uppfylla moderna krav på konferens och event. Här finns konferensrum i olika storlekar och prisklasser. Vi kan ta upp till 200 personer i vår fina restaurang och upp till 300 personer vid mingelevent. Högst upp i den gamla fabriken, på 13:e våningen, har vi vår glaskub “Volt” där ni har utsikt över Stockholm åt alla håll. En unik miljö för såväl konferens, fest och event.

Nedan ser du vårt utbud av rum, kontakta oss för prisförslag. 

Volt

Glaskuben, en unik nyrenoverad miljö med fantastisk utsikt över Stockholm. Volt ligger på 13:e våningen och har fönster från golv till tak i alla fyra väderstrecken. Här har ni en spektakulär vy av Stockholm med allt från sköna söder, Globen, Hammarbybacken och självklart Hammarby Sjöstad. Volt har en egen terrass på våning 12 med utsikt över Hammarbykanalen. Lokalen är perfekt till både möte och fest. Lokalen är utrustad med block, pennor, blädderblock, whiteboard, Samsung Flip samt 50 mbit Wi-fi.

Lämplig för upp till 24 personer vid sittande middag, fler vid buffé och mingel.

Edison

Här kan du känna historiens vingslag. Ni sitter antingen kring ett stort direktionsbord (upp till 30 personer) eller i en biosittning (upp till 60 personer). Rummet är ljust och luftigt med egen lounge, bar och terrass. Edison har en makalös utsikt utöver Hammarbykanalen och Södermalm. Lokalen är utrustad med block, pennor, blädderblock, whiteboard, pc-projektor samt 50 mbit Wi-fi.

Wolfram

I lokalen Wolfram sitter ni upp till 16 personer kring ett gediget direktionsbord i sköna stolar. Wolfram kan enkelt kombineras med konferensrummet Watt samt grupprummen Halogen och Lumen för att få en egen enhet för effektiva gruppövningar. Samtliga lokaler i denna del har utsikt över Hammarbykanalen och Södermalm. Lokalen är utrustad med block, pennor, blädderblock, whiteboard, helt ny pc-projektor och 50 mbit Wi-fi.

Watt

Lokalen Watt ett mötesrum med plats för 6-10 personer med utsikt över Hammarbykanalen. Lokalen går även med fördel att möblera så att den kan fungera som ett minikontor under kortare tidsperioder. I anslutning till lokalen Watt finns grupprummen Halogen och Lumen samt mötesrummet Wolfram. Lokalen är utrustad med block, pennor, blädderblock, whiteboard, Samsung Flip, och 50 mbit Wi-fi.

Halogen

Ett trivsamt samtalsrum för 4-6 personer med sköna fåtöljer och en egen utgång till en härlig terrass mot Hammarbykanalen. Lokalen kan bokas tillsammans med ett par andra lokaler och disponeras som en avskild del för just din grupp. Lokalen är utrustad med block, pennor, blädderblock, whiteboard samt 50 mbit Wi-fi.

Lumen

Fräscht samtalsrum för 2-4 personer. Lokalen har snabb 50 mbit Wi-fi uppkoppling och kan utrustas med block, pennor, blädderblock och whiteboard.

Samtliga lokaler i denna del har utsikt över Hammarbykanalen och Södermalm.

Aura Light​

Aura Light lämpar sig för möten för upp till 50 personer per rum.

Här kan ni även ha lunch- och frukostmöten

projekt kontor

Grupprum & Projektkontor

På Luma finns bra lokaler om ni behöver projektkontor eller tillfälliga kontorsplatser. Lokalerna är utrustade med bra WIFI uppkoppling och ni har tillgång till konferens- och mötesrum.